Anders Matthesen

Foto: VisitHerning
Begivenheder
Begivenheder
Adresse

Østergade 37

7400 Herning

Kontakt

E-mail:mch@mch.dk

Telefon:+45 9926 9926

Website

Web

Den 19. november 2019 kl. 19.00.

Anden bringer ud - klassisk stand-up med Anders Matthesen, lige til døren.

Om arrangementet.

Efter et vildt jubilæumsår drog Anders Matthesen fra årets start på landevejen med et splinternyt show, denne gang med klassisk, skarp stand-up som omdrejningspunkt sammensat af materiale udviklet gennem de sidste par år.

Det er blevet til en lang række shows på spillesteder rundt om i hele Danmark, hvor formålet er at møde publikum lokalt på deres hjemmebane, heraf titlen 'Anden bringer ud'.

- Publikum er på toppen. De mener, at det er sjovere end alle andre shows, jeg har lavet. Jeg får simpelthen så positive reaktioner. Det er fantastisk atter at opleve den helt intime kontakt med alle de glade mennesker. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg selv sidst har haft det så sjovt på scenen. Hver aften er virkelig fantastisk. Der kommer nye jokes og improvisationer til hver eneste aften, og jeg har friheden til at forfølge den energi, der er i rummet. Det betyder, at ikke to aftener er ens, siger Anders Matthesen.

Puljen af materiale er udviklet gennem de seneste år. Naturligvis kun materiale der ikke har været udgivet eller brugt i tidligere shows. Der indgår mange af de jokes og idéer, der ikke var plads og tid til i 'Anden 25' samt helt nye bits og chunks, der skrives fra dag til dag.

Opskriften på showet er den samme som i resten af landet: klassisk stand-up som omdrejningspunkt - én mand, én mikrofon og dagens t-shirt. Det eneste Anders Matthesen medbringer er 100% nærvær - og jokes der sprøjter ud over scenekanten i et utroligt tempo.

ARRANGØR: TIKKO

Adresse

Østergade 37

7400 Herning

Åbningstider

19 Nov 19 / 19 Nov 19

Tue

19:00 -

Relaterede produkter

Opdateret af: