Alex Vargas

Foto: MCH
Begivenheder
Begivenheder
Adresse

Østergade 37

7400 Herning

Kontakt

E-mail:mch@mch.dk

Telefon:+45 99 26 99 26

Website

www.mch.dk

Torsdag 12. november 2020 kl. 20.00.

Der er en stor oplevelse i vente for alle midtjyske Alex Vargas-fans, når den pladeaktuelle hitmager giver koncert i MCH Herning Kongrescenter i efteråret 2020 efter et produktivt 2019 med udgivelse af hele tre EP’er.

Sidst Alex Vargas gav koncert i MCH Herning Kongrescenter var i december 2018, og nu får publikum i Herning atter mulighed for at opleve Alex Vargas’ karakteristiske vokal og gennemslagskraftige lyd.

Det er dog ikke fordi, Alex Vargas har ligget på den lade side, siden han sidste gang begejstrede Herning og MCH Herning Kongrescenter. Med udgivelsen af tre nye EP’er og turnéer i både ind- og udland er Alex Vargas højaktuel. Oven i dette kan lægges et julecover af nummeret ’River’ og flere udsolgte koncerter.

Egoet har været Vargas’ primære fokus i 2019 med udgivelsen af ’superEGO’, ’EGOtrip’ og ’EGOmaniac’, hvor kunstneren dykker ned i egoet, udvikler sin sangskrivning og udforsker forskellige facetter af sig selv.

Med sit altoverskyggende talent og imponerende koncerter i bagagen er én ting sikkert: Alex Vargas er en artist, der skal opleves live.

TRANSPORT

BUS
Find alle buskøreplaner på midttrafik.dk

TOG
Se togtider på rejseplanen.dk 
Se oplysninger om priser og billetter på mitarriva.dk og dsb.dk

TAXA
Se selskaber

Adresse

Østergade 37

7400 Herning

Åbningstider

12 Nov 20 / 12 Nov 20

torsdag

20:00 -

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af