Påskeferie i Herning 2019

Her på siden kan du finde et udvalg af de mange af de aktiviteter, arrangementer og koncerter du finder i Herning og omegn i Påskeferien 2019.

Forkæl dig selv i påsken på en af vores mange gode restauranter eller caféer.

Baboon City har åbent hele påskeferien og her er lagt op til en god dag fyldt med aktivieteter som radiobiler, trampoliner, spillemaskiner, minigolf og meget mere.


Tekstilmuseet
Påske på Frilandsmuseet Herning

Påske på Frilandsmuseet Herning

Tirsdag den 16. april kl. 10.00 - 13.00. Påsken bliver fejret med de årlige herningmesterskaber i æggetrantning (kl. 12.00) samt æggevædeløb i museumshaven (kl. 11.30).

Tekstilmuseet

Rundvisning i Made in Midtjylland

Søndag den 21. april kl. 13.30 - 14.30. Denne søndag eftermiddag er der mulighed for at komme tættere på historien om Midtjylland og tekstilindustrien, når Tekstilmuseet viser rundt i udstillingen.

Locked Escape Room

Vind en tur i et Escape Room med dine venner!

Locked Escape Room vil den 15. april gemme en nøgle et sted i Herning. Locked Escape Room vil løbende give ledetråde, som kan hjælpe med at finde nøglen.

Dropzone Denmark

Dropzone er klar til påsken

Dropzone har åbent hele påsken, hvor de både tager imod tandemspring og uddanner soloelever. Sæsonen er lige åbnet og der forventes mange springere og tilskuere. 

Spørge Jørgen i Herning

16. og 17. april 2019: Spørge Jørgen

Her er den klassiske historie, der har begejstret i generationer, og som er sat i scene, så børn fra 3 til 8 år og deres voksne får en stor oplevelse. Forestilling kl. 10.00.

Restauranter i Herning

Tag på café i Herning og nyd et lækkert måltid mad sammen med dem du holder af. I Herning er der mange gode caféer og restauranter at vælge i mellem. 

Museer i Herning og omegn - Læs mere her

Museer

I Herning Kommuner finder du mange forskellige museer, hvor du bl.a. kan komme helt tæt på fortidens minder. Besøg Herning Museum og oplev Hammerum-Pigen fra Jernalderen.

Jydepotten

Shopping i city og center

Herning City og herningCentret har tilsammen mere end 275 butikker og 4050 gratis parkeringspladser, så der er mange grunde til at købe dagligvarer og shoppe tøj, sko, kunst m.m. i Herning. 

Bibliotek i Herning

Bibliotek

Biblioteket i Herning har et stort udvalg af bøger, magasiner, lydbøger, cd'er m.m. Ofte har biblioteket foredrag og underholdning for børn og voksne. Hold dig opdateret på bibliotekets hjemmeside.

Præstbjerg Naturcenter ved Herning

Præstbjerg Naturcenter

Præstbjerg Naturcenter byder på oplevelser for alle. Her finder du et storslået naturområde med en fantastisk udsigt.

Momhøje Naturcenter ved Herning

Momhøje Naturcenter

Momhøje Naturcenter tilbyder natur- og fritidsaktiviteter for alle. Der er bål-lade, naturlegeplads, afmærkede stier, ridesti, mountainbikerute og meget mere.

Løvbakke Dyrehave i Herning

Løvbakke Dyrehave

Løvbakke Dyrehave blev indviet den 13. december 2013. Dådyrene, der flyttede ind, kom fra den nedlagte dyrehave i Silkeborg.