Nordisk Film Biografer Herning

Filmplakaten til Blå Mandag 2019 er nu klar

Program 2019: Nordisk Film Biografer Herning

En dag fyldt med oplevelser og fart bør også indeholde tid til at læne sig tilbage og bare nyde livet.
Nordisk Film Biografer Herning byder indenfor til spændende, sjove og nervepirrende premierefilm.  

Med 804 biografstole fordelt på 6 sale er Nordisk Film Biografer Herning Midtjyllands største biograf. Alle sale har aircondition, god benplads, kraftig hældning på stolerækkerne så alle har frit udsyn samt væg-til-væg lærreder. En sand fornøjelse! 

Til Blå Mandag i Herning vises der mellem to og tre premierefilm i biografen, så I alle har alle tiders mulighed for at se den genre, som I bedst kan lide.  

Shazam (vises den 6., 13. og 20. maj)
Filmen 'Shazam' handler om den unge Billy Batson, der ved hjælp af ordet "Shazam" kan forvandle sig til superhelten Captain Marvel. Som superhelt besidder han Solomons visdom, Herkules' styrke, Atlas' udholdenhed, Achilleus' mod og Merkurs hurtighed. 

Stalker (vises den 6., 13. og 20. maj)
Filmen 'Stalker' handler om den unge, naive kvinde Frances, som prøver at klare skærene på egen hånd i New York City. Da hun finder en glemt håndtaske i et subway-tog, leverer hun den naturligvis tilbage til dens rette ejer. Ejeren er den excentriske og ensomme franske klaverlærer Greta, der elsker klassisk musik.

John Wick 3: Parabellum (vises den 20. maj)
Filmen er tredje kapitel i filmserien om den pensionerede lejemorder John Wick. 
Den pensionerede lejemorder er på flugt efter at have myrdet et medlem af den internationale lejemorder-orden, og han har nu et prismærke på 14 mio. dollars på sit hoved. John Wick bliver derfor jagtet af nådesløse dræbere fra nær og fjern.

 

Del denne side

Nordisk Film Biografer Herning
Blå Mandag Herning

Blå Mandag 2020

Hold din Blå Mandag i Herning, hvor der er fokus på sammenhold, tryghed og fede oplevelser. I Herning flyver dagen afsted med shopping, bio, vandland, segway og meget mere.