Medlemstype: Aktivitet / forlystelse

4 gode grunde til din aktivitet/forlystelse skal være medlem

Som medlem af VisitHerning er du garanteret en lang række medlemsfordele. Vi bringer her et eksempel på hvilke fordele en aktivitet/forlystelse kan forvente sig af et medlemskab af VisitHerning. I understående er der derfor taget udgangspunkt i en aktivitet/forlystelse som er medlem af VisitHerning.

  1. Aktiviteter og forlystelser har gennemsnitligt 1037 antal sidevisninger om året på VisitHerning
    – på både .dk/.com

  2. VisitHerning poster løbende nyheder, aktiviteter og meget mere på Facebook. I et eksempel på et opslag, hvor Escape Room indgår, har opslaget haft et reach på 4969. Det betyder at opslaget er nået ud til 4969 individuelle personer. Du finder vores Facebook-side her 

  3. Som medlem, vil du indgå i et netværk hvor du får mulighed for at blive en del af forskellige samarbejdsaftaler og nye projekter f.eks. i forbindelse med en stor messe eller sportsbegivenhed. Det kunne f.eks. være i forbindelse Challenge Denmark, hvor VisitHerning i samarbejde med en række medlemmer udarbejder en voucher med rabatter, for at tiltrække turister til aktiviteten/forlystelsen.

  4. VisitHerning distribuere hvert andet år 20.000 turistmagasiner rundt i hele Danmark. Som medlem, får du mulighed for at vise din aktivitet/forlystelse frem i turistmagasinet.
    Læs vores turistmagasin online her

Del denne side