Løberuter og motion

Som gæst i Herning er der rig mulighed for at holde formen ved lige, uanset om det er løbeformen, golfformen eller svømmeformen. 

I DGI Huset Herning kan du både springe en tur i vandet og svømme et par baner eller besøge husets flotte fitnessafdeling, hvor du både kan træne selv ved maskiner og deltage på forskellige motionshold.

Herning Golfklub er placeret kun 3 km. fra byens centrum med en smuk bane, der går gennem skov og små bakker.

Motion i Herning
Svømmehaller i Herning - Læs mere her

Svømmehaller

Viser vejret sig fra sin mindre pæne side eller er du en af dem, der ikke hopper i vandet når det er under 27 grader varmt - så sæt kursen mod en af Hernings svømmehaller eller vandlande.

DGI´s Vandkulturhus kan du bl.a. prøve den gule klatrevæg, trampolinen eller modstrømskanalen.

Vildbjerg Sports- og Kultucenter og Ikast Svømmecenter kan du prøve rutchebanen, svømme i de store bassiner eller hoppe ud fra vipperne.

Herning Svømmehal har bl.a. en stor familiehal med 3 forskellige vanddybder og 32 grader varmt vand. Prøv også en af vipperne i springbassinet og se hvem der kan lave det største vandsprøjt i vandet. 

Løberuter i Herning

Løberuter

Tag løbeskoene med til Herning og få frisk luft samtidig med at du oplever byen. Her finder du 6 forskellige løberuter rundt i Herning, hvor du vil opleve skov, vand, historiske bygninger m.m. 

Kano på Storå - book din kano online

Kano på Storå

Tag på kanotur med familie og venner og få en fantastisk naturoplevelse. Turen går fra Tjørring, over Holstebro og til Vemb. I bestemmer selv om I blot vil sejle i et par timer, eller tage hele turen over 3-4 dage, hvor I kan overnatte i telt og shelters.