Unikke rammer med erhverv og kreativitet

Igennem mange år har driftige erhvervsfolk sat deres præg på Herning og resten af Midtjylland. Herning hviler aldrig på laurbærrene og byens rum bærer præg af den kreativitet og de ambitioner, som tydeligt driver byens borgere og virksomheder.

Business destination Herning

Når vi rejser for forretning, ønsker vi at opleve det sted, vi besøger. Virksomheder der får gæster ønsker at vise deres del af verden frem og byer der får gæster ønsker at optimere den potentielle forretning.

Events

- i stor stil!

Herning byder altid på store oplevelser. Med Jyske Bank BOXEN, Danmarks største indendørs multiarena, er Herning ofte centrum for internationale koncerter og sportsevents. 

Kontakt

Brug for hjælp til alt det praktiske?

VisitHerning er din professionelle samarbejdspartner, når du afholder møder, kongresser eller konferencer. I Herning arbejder vi for dig og for at dine mål og forventninger indfries.

Kontakt os, hvis du har brug for hjælp til fx koordineret overnatning til dine gæster, transportservice, håndtering af tilmeldinger, fakturering, navneskilte, event app, mødedesign eller andre opgaver ifm. dit arrangement.

Læs mere om vores services eller kontakt os på:
mail@visitherning.com / tlf.: +45 9627 2222.

Mødesteder i Herning

I Herning og omegn finder du mange skønne steder til mødeafholdelse. Se listen over mødesteder her

Inspiration

Vi har samlet en masse inspiration til dig, der har en idé til en konference eller skal planlægge en eksisterende event, konference, messe, foredrag eller noget helt andet.