Hoteller & Kroer

Med Hernings centrale beliggenhed, er området et godt udgangspunkt, uanset om turen går til Jyske Bank Boxen, MCH Herning Kongrescenter, Legoland eller en af de øvrige store jyske attraktioner. Herning har mange gode hoteller at vælge imellem!

Går turen til Aarhus kan vi også anbefale Montra Hotel Sabro Kro, og skal det være tæt på Billund Lufthavn er der både Hotel Propellen og Hotel Legoland at vælge imellem.

Bookingafdelingen hos VisitHerning har det fulde overblik over overnatningskapaciteten i og omkring Herning. Du kan kontakte os på tlf. +45 96272235.

BOOK OVERNATNING I HERNING

Del denne side

Bed & Breakfast Herning

Bed & Breakfast

I Herning og omegn er der mange skønne B&B.  Det er ofte en billig overnatningsform, du har mere plads og kan komme tættere på lokalbefolkningen.

Vandrerhjem

Vandrehjem

Hvis du vil bo godt men billigt, er Danhostel i Herning en oplagt mulighed. Vandrehjemmet er placeret i den nordlige del af Herning i området kaldet Holing, lige ved siden af Kvik Hockey Arena. 

Feriehuse og lejligheder

Feriehuse og lejligheder

Lej et feriehus eller en lejlighed og nyd at der er god plads og ro omkring dig.

Campingpladser ved Herning

Campingpladser

Slap af og nyd campinglivet, her finder du information om campingpladser ved Herning.

Naturlejrpladser ved Herning

Naturlejrpladser

I Herning Kommune finder du mange gode shelters i naturen. De fleste kan bookes online gennem Herning Kommunes hjemmeside.

Brdr. Price i Herning

Restauranter og caféer

Forkæl dig selv efter en lang arbejdsdag med et glas rødvin og en god bøf på en af restauranterne i Herning. Har du veninderne med på shoppingtur, så smut forbi en af byens caféer og få en kop kakao.