Erhverv i Birk

Herunder kan du læse om virksomhederne i Birk.

Special-pædagogisk Forlag
Special-pædagogisk forlag udgiver materialer til specialundervisning, folkeskoler, biblioteker, til tale-, høre- og læsepædagoger og materialer til Dansk som andetsprog. Vi har over 40 års erfaring på området, og det gør os godt rustet til fremtidens udfordringer.

Vi holder til i et forlagshus, der er bygget og indrettet efter et forlags behov for kontorer, lager- og ekspeditionshaller. Vores unikke placering i Birk Centerpark med udsigt til Elia og grønne arealer, tæt på kunstmuseer og skulpturpark i et område, der er præget af uddannelsesinstitutioner og innovation, giver både inspiration og energi i hverdagen.

Birk Centerpark 32
7400 Herning
97 21 01 07

www.spf-herning.dk 

Special-pædagogisk Forlag

 

BDO
Lokal handlekraft, revision, regnskab, skat og økonomisk rådgivning.

I BDO er vi godt 1.000 engagerede og ambitiøse medarbejdere fordelt på kontorer i 30 byer i hele landet. Vi har en stærk lokal indsigt, der betyder, at vi er tæt på vores kunders hverdag. Samtidig er vi en del af et verdensomspændende BDO netværk. Når vores kunder har internationale spørgsmål, trækker på viden fra mere end 55.000 medarbejdere i 138 lande. Det giver dig garanti for korrekte svar, du kan bruge til at skabe yderligere vækst i din virksomhed.

Birk Centerpark 30
7400 Herning
96 26 38 00

www.bdo.dk

BDO i Birk ved Herning

 

3F Midtjylland
Birk Centerpark 4
7400 Herning
70 300 868

www.3f.dk/midtjylland 

3F Midtjylland i Birk ved Herning 

 

Aleris-Hamlet Hospitaler
Oplev forskellen ved en personlig behandling
Aleris-Hamlet Hospitaler er Danmarks eneste landsdækkende privathospital – altid tæt på dig. Med de bedste specialister inden for mere end 40 behandlingsområder sikrer vi dig et personligt og trygt forløb med kvaliteten i højsæde.

Aleris-Hamlet Hospitaler Herning
Uanset om du kommer som patient gennem en sundhedsforsikring, ventetidsgarantien i det offentlige eller som privatperson, tilbyder vi dig en hurtig og god behandling på Aleris-Hamlet i Herning. Du bliver behandlet af landets dygtigste speciallæger og sygeplejersker, så du hurtigt bliver rask og genvinder din livskvalitet. Du møder kun personale med mange års erfaring, som giver dig en tryg og effektiv behandling.

Én patient – én speciallæge
Genkendelse, tryghed og ærlighed er nøgleord for os. Derfor er det vigtigt for os, at du følges af den samme speciallæge gennem hele forløbet. Dette princip fraviger vi kun, hvis dine undersøgelser viser, at du har behov for en speciallæge med en anden spidskompetence.

Vi to fuldt udstyrede operationsstuer. Her foretages såvel mindre indgreb i lokal bedøvelse som større operationer i fuld bedøvelse. Vort operationspersonale vil sikre, at dit operationsforløb bliver trygt og komplikationsfrit.
Herning afdelingen kan bl.a. tilbyde røntgenundersøgelser og MR-skanninger. Vi får topmoderne flow-operationsstuer, således at vi også kan tilbyde større operationer som udskiftning af hofte- og knæled samt større rygoperationer. Vi har på nuværende tidspunkt 8 sengepladser. Vores enestuer er indrettet i lyse og venlige omgivelser. Efter operationen holder vore sygeplejersker et vågent øje med dig indtil udskrivelsen.

Mennesket i centrum
Det er helt naturligt at være nervøs og usikker, når man bliver syg. Derfor sætter vi dig i centrum og støtter dig fra din første opringning til din behandling er veloverstået. Du mødes med respekt, indlevelse og omsorg i trygge og personlige rammer. Vi lægger stor vægt på den tætte og personlige dialog og giver os altid god tid til at lytte, inddrage og informere gennem hele forløbet.

Kontakt os og hør nærmere om dine muligheder på herning@aleris-Hamlet.dk 

Birk Centerpark 28 
7400 Herning
36 37 26 00

www.aleris.dk 

Aleris i Birk ved Herning


Heden & Fjorden
Heden & Fjorden er et af Danmarks største rådgivningsselskaber med speciale i faglig rådgivning til landbruget og øvrige erhverv. Vi er ca. 200 ansatte, som yder højt kvalificeret rådgivning om regnskab og økonomi, driftsøkonomi, ejendom og jura, kvæg, planteavl, pelsdyravl, økologi, miljø, IT og socialvejledning. 

Vi servicerer vore godt 3000 kunder fra Birk Centerpark ved Herning og Nupark ved Holstebro og dækker hele Midt- og Vestjylland.

Birk Centerpark 24
7400 Herning
96 29 66 66

www.hflc.dk 

Heden & Fjorden Herning

 

Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum
Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum blev indviet september 1976 og udvidet med en tilbygning i 1993. Det giver med sine 4.000 værker af kunstnerægteparret et omfattende indtryk af de to store danske malere med tilknytning til den internationale cobra-gruppe. 

Kunstværkerne er skænket Herning Kommune af Carl-Henning Pedersen. Museumsbygningen er tegnet af arkitektfirmaet C.F. Møller og er en arkitektonisk og kunstnerisk attraktion i sig selv. Ydersiden er beklædt med en 90 m lang stentøjsfrise, som Carl-Henning Pedersen har skabt til bygningen. 
Der er gratis adgang for børn under 18 år.

Birk Centerpark 1
7400 Herning
96 28 86 50 

www.chpeamuseum.dk 

CHPEA i Birk ved Herning

 

HEART - Herning Museum of Contemporary Art
HEART – Herning Museum of Contemporary Art åbnede d. 9. september 2009 i en helt ny bygning tegnet af den amerikanske arkitekt Steven Holl.  Museet er opstået i grænselandet mellem kunst og erhverv og er båret frem af den landskendte skjortefabrikant Aage Damgaard, som har skabt fundamentet for museets samling.

HEARTs samling tager udgangspunkt i dansk og international konceptuel og eksperimenterende kunst fra 1930'erne og frem til i dag og rummer værker af store kunstnere som Piero Manzoni, Paul Gadegaard, John Kørner, Bjørn Nørgaard og mange andre. Hvert år viser HEART 3 - 4  udstillinger med nogle af samtidens største danske og internationale kunstnere.

Birk Centerpark 8
7400 Herning
97 12 10 33

www.heartmus.dk  

HEART i Birk ved Herning

 

VIA University College
Campus Herning
VIA University College er med sine 1100 danske og internationale studerende Skandinaviens største design- og businesskole inden for møbel-, mode- og livsstilsbranchen. Skolens personalestab er på 140 personer.
Vores hovedafdeling er i Herning, men vi har også en mindre afdeling - fordelt på to adresser - i Aarhus.

Vores uddannelser
Vi udbyder to professionsbacheloruddannelser, en diplomingeniøruddannelse og  en erhvervsakademiuddannelse og en erhvervsuddannelse- alle inden for afsætning, indkøb og design, som er målrettet møbel-, mode og livsstilsbranchen. Vi tilbyder også efteruddannelse og konsulentydelser.

Teori og praksis tæt forbundet
Der er en tæt forbindelse mellem skolens teori og den virkelighed, som venter vores studerende efter endt uddannelse. Praksis er en helt naturlig del af uddannelsen, og vi tager også mod råd og vejledning fra ledende branchefolk, så vores uddannelser hele tiden matcher arbejdsmarkedets krav.

Møbel-, mode- og livsstilsbranchen er international, og det præger i høj grad vores uddannelser. På flere uddannelser foregår al undervisning på engelsk, og der er gode muligheder for praktikophold i udlandet. 

Videncenter
Ud over vores uddannelser har vi Creative Business Center, der samler Videncenter for Intelligente Tekstiler og Videncenter for Animation samt forskellige projekter ved Højskolen for Design, Animation, Media and Business. Visionen for Creative Business Center er at skabe ny viden og modeller for integrering af design og business. Dette sker gennem konkrete udviklingsprojekter med deltagelse af virksomheder fra de kreative erhverv og fra andre erhverv og brancher. 

Birk Centerpark 5
7400 Herning
87 55 05 00

www.via.dk/om-via/organisation/campusser/herning  

TEKO i Birk ved Herning 

 

Innovatorium
Egnens innovationshus

Innovatorium er Danmarks bedste innovationshus.
Gode forretningsideer får ikke bedre vækstbetingelser end her i Herning-Ikast-områdets innovationshus.

Her bor iværksættere dør som dør med erhvervsfremme aktører, studerende, rådgivere og vækst virksomheder. Lejerne bidrager til fællesskab og udvikling gennem netværk og videndeling.
Kort sagt – Innovatorium er det bedste startsted for iværksættere. 

Birk Centerpark 40
7400 Herning
70 20 89 11

www.innovatorium.info 

Innovatorium i Herning 

 

AU Herning
AU Herning er Aarhus Universitets institut for forskning og videregående uddannelse i Herning og har ca. 2.000 studerende (1.500 fuldtidsstuderende og 500 deltidsstuderende). Cirka 20 % af de studerende, der læser på fuldtid, kommer fra andre lande end Danmark. Hertil kommer ca. 100 fastansatte medarbejdere og 85 timelærere.

AU Herning har et årligt budget på knap kr. 100 mio. hvoraf ca. 10 % er ekstern finansiering. Som noget unikt i det danske universitetssystem modtager AU Herning midler fra fem omkringliggende kommuner, der støtter AU Hernings arbejde med iværksætteri samt den såkaldte mentorvirksomhedsordning.

Birk Centerpark 15
7400 Herning
87 15 19 08

www.auhe.au.dk 

AU Herning i Birk ved Herning 


Fagbladsgruppen
FagBladsGruppen A/S er en moderne medievirksomhed som udgiver førende aviser og magasiner til landbrugs- og byggesektoren.
Samtidig skabes og leveres løsninger indenfor en lang række kommunikative og journalistiske discipliner via Responz PR & Kommunikation.
FagBladsGruppen A/S varetager også produktion, planlægning og implementering af alle former for webløsninger – heriblandt hjemmesider samt Apps – under navnet Webmakers.

Birk Centerpark 34
7400 Herning
96 26 52 99

www.fbg.dk 

Fagbladsgruppen i Birk ved Herning


Dansk Mode & Tekstil
Birk Centerpark 38
7400 Herning
97 1172 00

www.dmogt.dk  

Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande
Birk Centerpark 40
7400 Herning
96 26 11 11

www.erhvervsraadet.dk 

Del denne side