EM i landevejscykling 2017

Til august 2017 skal Europas bedste cykelryttere dyste om titlen som Europamester i landevejscykling, og hele arrangementet finder sted i Herning. Europamesterskabet i landevejscykling afvikles fra den 2. til den 6. august 2017 i Herning. 

Før og under arrangementet har du rig mulighed for at deltage i forskellige aktiviteter for både store og små. På siden her kan du løbende finde mere information.  

EM arrangeres i et samarbejde mellem UEC, DCU, MCH og Herning Kommune med støtte fra Sport Event Denmark og Region Midtjylland.

Europa kommer til cykelfest i Herning

Velkommen til EM i Landevejscykling i Herning. I Herning ser vi frem til at byde jer velkommen til årets cykelfest: EM i landevejscykling 2017 fra den 2. til 6. august.

I fire dage kan du opleve stemningen omkring et kæmpestort international cykelevent, se de allerbedste topryttere helt tæt på – og selv prøve kræfter med EM-ruten.

Vi kaster al vores erfaring i at afvikle store sports- og cykelbegivenheder, blandt andet den festlige start på Giro d’ Italia i 2012, ind i projektet, og ser frem til at give dig og din familie årets sommeroplevelse i uge 31.

2017 European Road Cycling Championships Teaser

Cykeltur ved Herning

Cykelruter ved Herning

Find cyklen frem og tag på tur i det fri, hvor du kan suse afsted i dit eget tempo og opleve naturen rundt om Herning.

Ruter

Ruterne ved EM 2017 vil i de kommende måneder blive fastlagt i samarbejde med Midt- og Vestjyllands Politi.

Næsten 800 ryttere

Når EM i landevejscykling rammer Herning er det med næsten 800 ryttere. (I 2016 deltog 777 ryttere).

Mange nationer

Ryttere fra mere end 45 europæiske nationer stiller til start i Herning. Du kan møde de bedste ryttere fra f.eks. Tyskland, Norge, Italien, Spanien og selvfølgelig Danmark.

12 sæt medaljer

Der er i alt 12 konkurrencer for både mænd og kvinder i hhv. enkeltstart og landevejsløb i klasserne Junior, U23 og Elite.

Herning

Herning

Herning kommune har 88.410 indbyggere, og er Danmark's 12. største by (4. kvartal 2016). Byen var tidligere kendt for sin tekstilindustri, men de fleste kender i dag Herning som en stor koncert-, kongres- og messeby.

Fonnesbechsgade i Herning

Kort over Herning

Find elektroniske kort over Herning og andre byer i Herning Kommune.

Overnatningssteder i Herning

Sov godt på byens hoteller

Brdr. Price

Restauranter og caféer

Forkæl dig selv efter en lang arbejdsdag med et glas rødvin og en god bøf på en af restauranterne i Herning. Har du veninderne med på shoppingtur, så smut forbi en af byens caféer og få en kop kakao.