VisitHerning
Yutaka

Oplevelsesgavekort til lokale oplevelser

Støt lokalt - vi gør det sammen!

Kære virksomhed

En ny lov gør det muligt for virksomheder i 2021 at give medarbejdere et skattefrit oplevelsesgavekort på op til 1.200 kr. Et oplevelsesgavekort til oplevelser indenfor kulturliv samt restauranter, barer, oplevelseserhverv og overnatning.

Slå to fluer med ét smæk – støt lokalt
Skal dine medarbejdere forkæles med et oplevelsesgavekort og vil du samtidig støtte lokalt, så pengene bruges til lokale oplevelser, så har VisitHerning løsningen til dig. Vi har nemlig udviklet en nem og lokal gavekortsløsning til din virksomhed. Det er gratis at anvende løsningen. VisitHerning modtager derfor heller ikke provision eller lignende, når du bestiller oplevelsesgavekort.

Tilmeld dig gavekortløsningen her

Scroll ned for mere information.

Tilmeld dig gavekortløsningen

Vælg mellem over 60 forskellige oplevelser

Der er masser af gode oplevelser i Herning og Ikast-Brande. Med denne gavekortløsning giver du den enkelte medarbejder muligheden for frit at vælge mellem over 60 forskellige oplevelser til det lokale kulturliv samt restauranter, barer, oplevelseserhverv og overnatning. Se alle muligheder herunder

Hvordan fungerer gavekortløsningen?

Din virksomhed indgår gratis en aftale med VisitHerning om håndtering af gavekortløsningen. Herefter tager VisitHerning fat om opgaven i 4 hurtige trin.

Trin 1 - Den indledende information
•    Din virksomhed vælger en kontaktperson samt det beløb, som gavekortet skal lyde på
•    Kontaktpersonen modtager et link fra VisitHerning, som giver adgang til registrering af din virksomhed 
•    Efter registrering modtager du et bestillingslink

Trin 2 - Det praktiske valg
•    Din virksomhed kan nu enten bestille et specifikt gavekort på vegne af medarbejderne eller udsende linket til de medarbejdere, som I ønsker at give en oplevelse. De kan herefter via linket selv bestille det ønskede gavekort
•    Bestilling af gavekort er kun muligt i den periode, som din virksomhed og VisitHerning på forhånd har aftalt, dog senest 30 dage efter indgåelse af aftale med VisitHerning. OBS: Hvis medarbejdere bestiller gavekort efter denne deadline, slettes disse bestillinger automatisk
•    Når bestillingsperioden er afsluttet modtager virksomhedens kontaktperson en liste over, hvilke medarbejdere, der har valgt hvilke oplevelsesgavekort

Trin 3 - Det økonomiske
•    De gavekortudbydere, som jeres medarbejdere har valgt gavekort fra, får af VisitHerning besked om antal ønskede gavekort til din virksomhed.
•    Gavekortudbyderne fremsender en faktura til din virksomhed. Når den er betalt, fremsendes i løbet af 3 dage det bestilte antal gavekort til virksomhedens kontaktperson
•    Alle økonomiske transaktioner, ansvar osv. er således mellem den enkelte virksomhed og gavekortudbyderen. VisitHerning er ikke involveret i eller ansvarlig for manglende levering eller lignende.
•    VisitHerning modtager ikke provision eller andre gebyrer eller lignende, men tilbyder denne formidling gratis til fordel for såvel vores lokale oplevelses- og turisterhverv samt områdets virksomheder

Trin 4 – De mange gavekort
•    Din virksomhed omdeler gavekortene til de relevante medarbejdere efter den tidligere tilsendte liste. Gavekortene kan ikke ombyttes til kontanter.
•    Denne gavekortløsning er kun gældende i 2021. Dog kan gavekort udstedt i 2021 anvendes ud over perioden. Dette fremgår af det enkelte gavekort.
•    Det er virksomhedens ansvar at kontrollere, at alle gavekortbestillinger registreret under virksomhedens navn, stemmer overens med virksomhedens medarbejdere, ud fra listen leveret af VisitHerning.

VisitHerning turistbureauet

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål til gavekortløsningen, er du meget velkommen til at kontakte VisitHernings møde- og eventbureau OrgaNicer på tlf. 9627 2227.

Fermaten

Tilmeld

Hvis du ønsker at forkæle dine medarbejdere med et oplevelsesgavekort og anvende den lokale gavekortløsning, så tilmeld dig herunder, hvorefter du vil blive kontaktet af VisitHerning/OrgaNicer.

Tilmeld dig gavekortsløsningen her