Gå til indhold

Tina Turner

Foto: MCH

’What’s Love Got to Do With It? – A Tribute to Tina Turner’ – sådan lyder titlen på den ultimative hyldestkoncert til Tina Turner, der kan opleves i MCH Herning Kongrescenter.

Hyldetsturnéen ’What’s Love Got to Do With It?’ har været udsolgt i Storbritannien i 2019, og nu er det blevet de danske fans’ tur til at opleve et brag af en koncert, når Tina Turners 50 år lange karriere skal fejres. Publikum kan se frem til et energisk show i MCH Herning Kongrescenter, hvor alle Tina Turners største hits som blandt andre ’Proud Mary’, ’River Deep’, ’Simply The Best’, ’Private Dancer’, ’Nutbush City Limits’ og mange flere fremføres af det ti mand store liveband med talentfulde Elesha Paul Moses i front.

Tina Turner var ikonisk på mange måder både i hendes stemme, udseende og sceneoptræden. Med Elesha Pual Moses, der blandt andet er kendt fra The Voice og X Factor, i front kan publikum forvente at få leveret de legendariske Tina Turner-hits respektfuldt og så overbevisende, at man skulle tro, det var Tina Turner selv, der stod på scenen. Der er altså lagt op til en aften med hyldest til en af de mest ikoniske artister i vor tid, høj energi og feel-good rock ’n’ roll i MCH Herning Kongrescenter.

Yderligere information

TID

Lørdag 14. maj 2022 kl. 20.00.

Kl. ca. 19.30: Dørene til salen åbner
Kl. 20.00: What's Love Got To Do With It? - Tina Turner Tribute
Kl. ca. 20.50: Pause i ca. 20 minutter
Kl. 22.00: Showet forventes at slutte

Køb billet

Du kan stadig nå at få billetter til Tina Turner Tribute. Køb din billet her

Hvad er der ellers på tapetet?

Vi har et hav af events klar til dig. Dyk ned i vores eventkalender og køb billetter til nye oplevelser.

Street Food

Eventkalender

Foto: Nicolas Jægergaard

Share your wonders: