Suspekt

Foto: MCH

Lørdag 21. november 2020 kl. 20.00 kan du se frem til en aften med hårde rytmer, vildskab og beskidte rapmelodier i Jyske Bank Boxen . 

Tjek om datoen er aflyst eller flyttet på www.mch.dk

Vær med når Suspekt giver sin første koncert i Jyske Bank Boxen nogensinde. Der er lagt op til et brag af en aften når tourbussen lægger vejen forbi Herning.

Glæd dig til at høre Suspekts kæmpehits 'Proletar', 'Hun blev bare så glad' og 'Gonzo'. Fredag 14. februar 2020 udgav raptrioen fra Albertslund sit 7. album ’Sindssyge Ting’, som er afsættet for koncerten i Jyske Bank Boxen.

Læs mere

- Det to koncerter i Danmark bliver de største shows, vi har lavet til dato, og vi håber selvfølgelig på, at det er en oplevelse som vores supportere, nye som gamle, har lyst til at dele med os. Vi er en del af dem, og de er en del af os og vores musik, fortæller Suspekt-rapperen Emil Simonsen.

TID
Lørdag 21. november 2020
Kl. 15.00: Dørene åbner til Ankomstbygningen
Kl. 18.00: Dørene åbner til Jyske Bank Boxen
Kl. 20.00: Koncerten ventes at starte
Kl. 22.45: Koncerten forventes at slutte

STED
Jyske Bank Boxen
Kaj Zartows Vej 7
7400 Herning

BILLET
Køb billet

Velkommen til Herning

Tag fri og brug tiden før koncerten til at udforske Herning. Vi har Midtjyllands største shoppingcenter herningCentret, som byder indenfor til shopping i 80 butikker. 

Butikker

Kom i god tid og shop i byens mange butikker. Om torsdagen har butikkerne åbent til 17.30 i city og 19.00 i herningCentret.

Restauranter

Book bord på én af byens mange restauranter og nyd en lækker middag inden koncerten med Kashmir i Jyske Bank Boxen.

Overnatning

Book hotel og overnat i Herning efter koncerten, så er der ingen der behøver at køre hjem.

Se alt

Parkering

Foto: VisitHerning

Kører I med bil til Suspekt i Jyske Bank Boxen, er der mange parkeringspladser til rådighed og helt sikkert også én til jer. Parkering er gratis. 

Shuttle

Foto: Jannie Nyegaard

Fra Herning banegård kan du tage shuttlebusser fra perron 7 eller linje 6 ud til Jyske Bank Boxen. Shuttlebusser kører retur efter koncerten.

Tjek eventkalenderen og se om der er andre koncerter du bare må opleve!

Foto: Theis Poulsen