Blå Mandag i Herning

Pakkernes indhold, tilmelding og pris

Hold jeres Blå Mandag i Herning 2020

Tryghed og fællesskab

Blå Mandag handler om sammenhold, højt humør og gode oplevelser. I Herning tilbyder vi en samlet pakke med et fastlagt program, der byder på mange forskellige oplevelser, så I trygt kan nyde den store dag.

Med en samlet Blå Mandags pakke er konfirmanderne i trygge hænder i Herning. De unge mennesker transporteres nemt og sikkert rundt til de forskellige aktiviteter i busser med faste mødetidspunkter. Ved ankomsten til Herning, modtager konfirmanderne et armbånd, som giver fri adgang til alle aktiviteterne. Det eneste I skal tænke på er at følge dagens program og have det sjovt. Vi ønsker nemlig at skabe trygge rammer og gode oplevelser for konfirmanderne.

Blå Mandag i Herning afholdes den 27. april og 4., 11. og 18. maj 2020.

Blå Mandags-pakker

KONFIRMANDPAKKE
Kr. 545,- per konfirmand ved tilmelding senest 31. december 2019.
Herefter er prisen kr. 595,- per konfirmand.

Se konfirmandpakkens indhold her.
Se dagens program her.

Armbånd
Konfirmanderne får ved ankomsten til Herning udleveret et adgangsgivende armbånd. 

FORÆLDERPAKKE
Kr. 195,- per forælder. 

For de forældre der tager med konfirmanderne til Blå Mandag i Herning, er der mulighed for at købe en forælderpakke indeholdende frokost, kaffe og aftenmenu. Det er frivilligt om forældre vil købe forælderpakken.

Se forælderpakkens indhold her.

Armbånd
Forældre (med forælderpakke) får ved ankomsten til Herning udleveret et adgangsgivende armbånd. 

Bustransport i løbet af dagen er ikke inkluderet i forælderpakken. Dette kan dog tilkøbes ved tilmeldingen.

Bestilling af pakker
Bestil jeres pakker her.

Tilmelding og betaling

Tilmeld din klasse til Blå Mandag i Herning 2020 her. 

Der betales et depositum på kr. 500,- pr. klasse ved tilmelding. Resten af betalingen skal ske senest den 1. april 2020.

Valg af frokostrestaurant
Ved tilmelding bedes du vælge, hvor konfirmanderne  - og eventuelle forældre med forælderpakke -  vil spise frokost. Valg af frokostrestaurant sker efter først-til-mølle. Se frokostrestauranterne her

Morgenmadspose 
Der er desuden mulighed for at tilkøbe en morgenmadspose med en müslibolle og en juice til kr. 15 per konfirmand. Morgenmadsposen udleveres ved ankomsten til herningCentret.

Ankommer I til Herning med tog? 
VisitHerning hjælper gerne med transport fra Herning Banegård til herningCentret (hvor dagens aktiviteter starter), og fra Baboon City (hvor dagens aktiviteter slutter) tilbage til Herning Banegård. Kontakt Mette L. Thuesen hos VisitHerning for yderligere information og pris.