Nikolaj Stokholm

Nikolaj Stokholm

Foto: MCH

Oplev Nikolaj Stokholms one-man show "Turen går til Nikolaj Stokholm" i MCH Herning Kongrescenter den 30. maj 2020 kl. 19.00 og 21.30. 

Tjek om datoen er aflyst eller flyttet på www.mch.dk

Komikeren Nikolaj Stokholm er tilbage med sit oneman-show og lørdag den 30. maj kommer han til Herning. I det forrige show “Mit liv som Nikolaj Stokholm” grinede vi allesammen af fortællingen om en albinos opvækst i 90’ernes Københavnerforstad. Nu er albinoen blevet voksen og det er på tide at kigge udad og showet er en U-vending i Stokkefars utrolig spektakulære, dumme og ikke mindst virkelig sjove hjerne. Du kan glæde dig til en unik chance for at se verden gennem Nikolajs briller og betragte os allesammen og ikke mindst ham selv. 

Stokkefar er en haj til at fortælle anekdoter og man kan ikke lade værre med at trække lidt på smilebåndet, når Nikolaj underholder. Med sin legesyge og skæve komik formår han altid at invitere publikum med ind i sit eget liv på en personlig og hylende morsom måde.

TID
Lørdag den 30. maj 2020 kl. 19.00 og kl. 21.30.

STED
MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37
7400 Herning

BILLETTER
Køb billet til kl. 19.00
Køb billet til kl. 21.30

Velkommen til Herning

Udforsk byen både før og efter showet, find restauranter, butikker, overnatning m.m.

Restauranter

Book bord på én af byens mange restauranter inden showet med Nicolaj Stokholm.

Butikker

Kom i god tid og kig forbi herningCentret, hvor I kan shoppe i de 80 butikker. herningCentret lukker kl. 16.00 om lørdagen.

Overnatning

Book hotel og overnat i Herning efter showet, så er der ingen der behøver køre hjem.

Parkering

Foto: Peter Rosbjerg

Kører I i bil til Nikolaj Stokholm showet er der mange muligheder for parkering i midtbyen. Showet afholdes i MCH Herning Kongrescenter, og lige ved siden af finder I parkeringskælderen ved Kousgaards Plads.  

Parkering i Herning er gratis, husk blot at overholde eventuelle tidsbegrænsinger. 

Transport

Foto: Jannie Nyegaard

Tag toget til Herning, så slipper I for parkering og at finde ud af hvem der skal køre bilen hjem. 

Herning Banegård ligger kun 300 meter fra MCH Herning Kongrescenter, så det er nemt at gå til showet hvis I kommer med offentlig transport. 

Se eventkalender

Foto: Theis Poulsen