Gå til indhold

Michael Bublé

Foto: MCH

Onsdag 15. marts 2023 kl. 20.00.
Fænomenet Michael Bublé gæster Jyske Bank Boxen.

Den populære canadiske crooner og entertainer vender tilbage til Herning , når han i marts 2023 drysser internationalt stjernestøv ud over byen i forbindelse med sin "Higher Tour".

Michael Bublé har vundet et utal af Grammyer, lige som han har sunget og charmeret sig ind i hjerter over hele verden med flere udsolgte turnéer. Og siden karrierens start for næsten 20 år siden er han, takket være sine egne sange og flotte og medrivende fortolkninger af klassikere fra den amerikanske sangskat, blevet en regulær global superstjerne.

Derudover mestrer Michael Bublé som få at tage publikum med på særlige rejser og give nærværende og uforglemmelige oplevelser. Med sin store, ubesværede vokal og uimodståelige karisma er han blivet en af sin generations mest fremtrædende croonere, og derfor vækker det stor begejstring, at han nu vender tilbage til Herning.

Med inspiration fra ikoner som Frank Sinatra og Tony Bennett og en moderne artist som Harry Connick Jr. har Michael Bublé formået at gøre oldschool-jazz og -pop for voksne populært. Han udgav i marts 2022 sit ellevte studiealbum "Higher", der samtidig var kunstnerens første plade i fire år.

Yderligere information

TID

Onsdag 15. marts 2023.
Kl. 18.00: Dørene åbner til Jyske Bank Boxen
kl. 20.00: Koncerten starter

Transport

BUS
Find alle buskøreplaner på midttrafik.dk.

Tog
Se togtider på rejseplanen.dk
Se oplysninger om priser og billetter på mitarriva.dk og dsb.dk

Hvad er der ellers på tapetet?

Vi har et hav af events klar til dig. Dyk ned i vores eventkalender og køb billetter til nye oplevelser.

Street Food

Eventkalender

Foto: Nicolas Jægergaard

Share your wonders: