Gå til indhold

Mads & Monopolet

Foto: MCH

Få en aften med Mads & Monopolet i MCH Herning Kongrescenter 21. november 2020 kl. 20.00. 

Tjek om datoen er aflyst eller flyttet på www.mch.dk

Mads Steffensen har i over 15 år løst danskernes dilemma sammen med Monopolet. Nu har du chancen for at opleve radiosuccesen live, når Mads & Monopolet går på scenen i MCH Herning Kongescenter 16. maj. 

Det er tredje gang, at Mads & Monopolet ligger vejen forbi MCH Herning Kongrescenter. Med over en million lyttere lørdag efter lørdag er Mads & Monopolet uden tvivl det mest populære radioprogram i Danmark. Her vendes alt fra hverdagens små dilemmaer til danskernes store livskriser, der bliver behandlet i æteren og uanset om det er et bleskift eller der er tale om engangsknald, så får lytterne altid monopolets uforbeholdne mening.

Læs mere

Hvis du skal med som publikum og vil have dit dilemma diskuteret, så skriv til monopoletlive@dr.dk. Der er ingen radiosending/podcast fra showet.

TID
Lørdag 21. november 2020 kl. 20.00

STED
MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37
7400 Herning

BILLET
Køb billet

Luftfoto Herning

Parkering

Foto: Peter Rosbjerg

Kører I i bil til Nikolaj Stokholm showet er der mange muligheder for parkering i midtbyen. Showet afholdes i MCH Herning Kongrescenter, og lige ved siden af finder I parkeringskælderen ved Kousgaards Plads.  

Parkering i Herning er gratis, husk blot at overholde eventuelle tidsbegrænsinger. 

Tog

Transport

Foto: Jannie Nyegaard

Tag toget til Herning, så slipper I for parkering og at finde ud af hvem der skal køre bilen hjem. 

Herning Banegård ligger kun 300 meter fra MCH Herning Kongrescenter, så det er nemt at gå til showet hvis I kommer med offentlig transport. 

Se eventkalender

Foto: Theis Poulsen

Share your wonders: