VisitHerning

Mads Langer

Mads Langer giver koncert i MCH Herning Kongrescenter fredag den 31. januar 2020 kl. 20.00. 

Glæd dig til en koncert med Mads Langer, hvor I skal hele følelsesregistret igennem. Mads Langer er en populær herre, som med talrige platinsælgende singler, albums og over 100 mio. streams slået sit navn fast med syvtommersøm i musikbranchen. Udenfor Danmarks grænse er Mads Langer også et kendt navn og har oplevet stor succes med singlen 'Me Without You'. 

- Jeg har en konstant strøm af musik kørende i mit hoved – fra jeg vågner, til jeg går i seng. Sådan har det været så længe, jeg kan huske tilbage. Musikken har altid været en del af mig, og jeg kniber mig dagligt i armen af taknemmelighed over, at jeg faktisk lever mit liv med min drengedrøm som omdrejningspunktet, forklarer Mads Langer.

Mads Langer er kendt som en hårdtarbejdende og dedikeret kunstner. Når han lægger vejen forbi Herning, kommer Mads direkte fra studiet i henholdvis London og Los Angeles. Her har han indspillet et helt nyt album med Evan Bogart og Eg White, der står bag nogle af de allerstørste kunstnere, herunder Beyoncé, Adele og Sam Smith. 

- Jeg har både tænkt mig at være helt alene på scenen i mit akustiske solounivers, men folk kan også glæde sig til mit otte mand store internationale band. Jeg drømmer om at lave en koncert, hvor man kommer hele registret igennem. Hvis vi har grædt, grinet og danset, så har det været en god aften, afslutter Mads Langer.

TID
Fredag den 31. januar 2020 kl. 20.00

STED
MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37
7400 Herning

BILLET
Køb billet til Mads Langer

Luftfoto Herning

Parkering

Kører I i bil til Mads Langer koncerten er der mange muligheder for parkering i midtbyen. Koncerten afholdes i MCH Herning Kongrescenter, og lige ved siden af finder I parkeringskælderen ved Kousgaards Plads.  

Parkering i Herning er gratis, husk blot at overholde eventuelle tidsbegrænsinger.

Tag toget til Herning, så slipper I for parkering og at finde ud af hvem der skal køre bilen hjem. 

Herning Banegård ligger kun 300 meter fra MCH Herning Kongrescenter, så det er nemt at gå til showet hvis I kommer med offentlig transport. 

Bed & Breakfast

Overnatning

Book hotel eller Bed and Breakfast i Herning og overnat efter koncerten, så kan I nemt tage videre i byen og have det sjovt.

Kontakt vores bookingafdeling OrgaNicer og få hjælp til at finde og booke din overnatning.