Lis Sørensen

Foto: MCH

Oplev Lis Sørensen når hun gæster Herning den 27. februar 2020 kl. 20.00. 

Lis Sørensen havde stor succes i 'Toppen af Poppen' og også til koncerten i Jyske Bank Boxen med sangerinderne Sanne Salomonsen og Anne Linnet. Glæd dig til endnu en stor oplevelse med Lis Sørensen, når hun vender tilbage til scenen med sit eget stærke orkester i 2020. 

Oplev nye numre samt en perlerække af hits fra de seneste fire årtier. Der er lagt op til en rejse ned ad 'memory lane', hvor du får rig mulighed for at synge med på 'Mine Øjne De Skal Se', 'Tæt på Ækvator' og 'Fuld af Nattens Stjerner'. 

TID
Torsdag den 27. februar 2020 kl. 20.00

STED
MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37
7400 Herning

Top-restauranter i Herning

Brdr. Price Herning

Brdr. Price Herning er en videreførelse af Price-brødrenes gastronomiske familiefortælling, der bygger på værdier om hjemlighed, kvalitet og mad lavet fra bunden. Menuen består af særligt udvalgte og lokale råvarer, herunder færøsk laks, kvæg fra Mariager fjord og generelt økologisk produk...

Restaurant Sankt Jørgen

Gå på opdagelse i en verden af smagsoplevelser på Restaurant Sankt Jørgen.   Hotel Eydes Restaurant Sankt Jørgen er en af de ældste restauranter i Herning.

Yutaka

Yutaka er et japansk inspireret fusions køkken. Her er du sikret en madoplevelse, som du ikke finder noget andet sted i landet. Yutaka er placeret i hjertet af Herning i det hyggelige Fonnesbechgade.

Se alt

Top-hoteller i centrum

Best Western Plus Hotel Eyde

Best Western Plus Hotel Eyde er et privatejet hotel med en lang og stolt historie baseret på varme, personlig service og en helt unik atmosfære. Derfor tør vi godt garantere en unik og særlig hoteloplevelse, hvad enten du er her på gennemfart, i forretningsøjemed, eller for at nyde en afsl...

Hotel DGI-Huset Herning

Velkommen til Hotel DGI Huset Herning Nemt, bekvemt og fyldt med muligheder... Det 3-stjernede Hotel DGI Huset Herning er, med 152 værelser fordelt på 132 dobbeltværelser og 20 singleværelser, Herning og omegns største. Indretningen er stilren og smart med et look, der spejler Vandku...

Scandic Regina Herning, Mødested

Velkommen til Scandic Regina Herning. Hotellet har en hyggelig og afslappet atmosfære, hvor der er plads til alle, store som små. Scandic Regina har netop gennemgået en omfattende renovering, og kan nu kan byde vores gæster velkommen i nye og moderne omgivelser.

Se alt

Parkering

Foto: Peter Rosbjerg

Kører I i bil til Lis Sørensen er der mange muligheder for parkering i midtbyen. Koncerten afholdes i MCH Herning Kongrescenter, og lige ved siden af finder I parkeringskælderen ved Kousgaards Plads.  

Parkering i Herning er gratis, husk blot at overholde eventuelle tidsbegrænsinger.

Transport

Foto: Jannie Nyegaard

Tag toget til Herning, så slipper I for parkering og at finde ud af hvem der skal køre bilen hjem. 

Herning Banegård ligger kun 300 meter fra MCH Herning Kongrescenter, så det er nemt at gå til showet hvis I kommer med offentlig transport. 

Taxi er selvfølgelig også en mulighed.

Se eventkalender

Foto: Theis Poulsen