Kashmir

Foto: MCH

Torsdag den 28. maj 2020 kl. 20.00 kan du i Jyske Bank Boxen opleve en eksklusiv koncert med Kashmir. 

Tjek om datoen er aflyst eller flyttet på www.mch.dk

Kashmir har de sidste 5 år været i en selvvalgt dvale for at gøre plads til nye musikalske og kunstneriske soloprojekter. Mange musikelskere følte et massivt tomrum og er nu klar til at opleve Kashmir samlet igen. 

Kasper Eistrup, Mads Tunebjerg, Henrik Lindstrand og Asger Techau har igennem deres prisvindende karriere formået, at skabe et legendarisk bagkatalog og et unikt bånd til en fanskare, der har taget bandet til sig, som var de familie.

Læs mere

”Vi ønsker at give alle en dejlig oplevelse med en rejse igennem hele Kashmir-kataloget. Vi kaster mere ind i kampen for det ultimative show, end vi nogensinde har gjort. Det pirrer mig, at vi aldrig har arbejdet med en produktion af dette omfang. Det bliver spændende at prøve kræfter med og vi håber det bliver nogle fantastiske oplevelser”, siger Kasper Eistrup.

TID
Torsdag den 28. maj 2020
Kl. 18.00: Dørene åbner til Jyske Bank Boxen
Kl. 20.00: Koncerten ventes at starte

STED
Jyske Bank Boxen
Kaj Zartows Vej 7
7400 Herning

BILLET
Køb billet

Velkommen til Herning

Tag fri og brug tiden før koncerten til at udforske Herning. Vi har Midtjyllands største shoppingcenter herningCentret, som byder indenfor til shopping i 80 butikker. 

Butikker

Kom i god tid og shop i byens mange butikker. Om torsdagen har butikkerne åbent til 17.30 i city og 19.00 i herningCentret.

Restauranter

Book bord på én af byens mange restauranter og nyd en lækker middag inden koncerten med Kashmir i Jyske Bank Boxen.

Overnatning

Book hotel og overnat i Herning efter koncerten, så er der ingen der behøver at køre hjem.

Se alt

Parkering

Foto: VisitHerning

Kører I med bil til Kashmir i Jyske Bank Boxen, er der mange parkeringspladser til rådighed og helt sikkert også én til jer. Parkering er gratis. 

Shuttle

Foto: Jannie Nyegaard

Fra Herning banegård kan du tage shuttlebusser fra perron 7 eller linje 6 ud til Jyske Bank Boxen. Shuttlebusser kører retur efter koncerten.

Tjek eventkalenderen og se om der er andre koncerter du bare må opleve!

Foto: Theis Poulsen