site logo

Juleoplevelser i Herning og Ikast-Brande

Julestemningen breder sig og byerne lyses op af tusindvis af smukke lys. Her finder du et overblik over mange gode juleoplevelser, så du kommer i den helt rigtige julestemning.

Julekoncerter

Nyd de smukke juletoner til forskellige julekoncerter i Herning og Ikast-Brande.

Øster Skovgård Julehandel
Find ALT til julen

4 km. vest for Herning finder du Øster Skovgård Julehandel, som byder indenfor til en kæmpe julebutik, hvor du finder alt til jul. Derudover kan du fælde dit eget juletræ, nyde lune æbleskiver i Kaffeladen, sige hej til nissen Baloo eller gå en tur med hele familien på den flotte nissesti. 

Jul i Herning City
Juletræstænding online

Tag plads foran skærmen hjemme i stuen søndag 29. november kl. 16.00 og følg med når juletræet på Torvet i Herning tændes. Du kan følge med online gennem følgende medier: Herning City/Facebook // Herning Kommune/Facebook // Den Jyske Sangskole/Facebook // herningfolkeblad.dk. Oplev juletræstændingen 'næsten' som normalt - nu blot online i stedet for fysisk. 

 

Bang & Olufsen Herning
Julegaveshopping

Køb dine julegaver lokalt og støt områdets mange gode butikker. I både Herning og Ikast-Brande finder du et stort udvalg af varer i byernes butikker. 

Vinter Snushanen
Ta' på tur med Vinter-Snushanen

Ta' på tur med Snushanen og få 10 sjove oplevelser. Besøg stederne og løs opgaverne.

Juleoplevelser for børn

Ta' i herningCentret og prøv den sjove kælkebakke, bliv en del af Ramasjang Mysteriet i Ikast eller hjælp Vester Palsgaard Skovmuseum med at finde nisserne - der er masser af sjove aktiviteter og oplevelser for børn i Herning og Ikast-Brande

Flere skønne juleoplevelser

Liste
Kort

Se julearrangementer i Kultunaut-kalenderen

Læs også

De bedste juleoplevelser i Midtjylland
Jul på Vester Palsgaard Skovmuseum
Juleaktiviteter for børn
Jul på Frilandsmuseet