Cirque du Soleil

Foto: MCH

Cirque du Soleil er udsat på ubestemt tid. 

Glæd dig til Corteo, én af Cirque du Soleils mest fortryllende forestillinger. Forestillingen er instrueret af Daniele Finzi Pasca og havde premiere i Big Top i Montreal i 2005.

Corteo er italiensk og betyder en klovns forestilling om en festlig parade. Showet bringer passionen fra skuespillet sammen med energien og kraften fra akrobatikken. Som publikum kastes du ud i en teaterverden fuld af sjov, komedie og spontanitet i et rum mellem himlen og jorden. 

Showet har været en kæmpe succes og er set af mere end 9 millioner mennesker i 19 lande verden over. 

STED
Jyske Bank Boxen
Kaj Zartows Vej 7
7400 Herning

SPILLETIDER
Udsat på ubestemt tid.

Dørene til Jyske Bank Boxen og salen åbner 1,5 time før hver forestilling.
Showets varighed er ca. 2 timer og 20 min. inkl. pause.

BILLET
Køb billetter

Transport

Kører I til showet i bil er der mange parkeringspladser ved Jyske Bank Boxen og alle er gratis. Fra centrum af Herning går der shuttlebusser ud til Jyske Bank Boxen før showet og tilbage til byen efter showet. 

Parkering

Foto: VisitHerning

Kører I i bil til Cirque du Soleil er der rig mulighed for parkering ved Jyske Bank Boxen. Parkering er gratis. 

Shuttlebus

Foto: Jannie Nyegaard

Ta' shuttlebussen fra perron 7 på banegården og ud til Jyske Bank Boxen. Shuttlebusser kører både før og efter showet. 

Taxa

Foto: GoShuttle

TAXA
Du finder taxa på Herning Station og ved Jyske Bank Boxen - samme sted som bybusserne holder. 

Top-restauranter i Herning

Book bord på én af byens mange spændende restauranter og nyd en lækker middag før showstart.

Yutaka

Yutaka er et japansk inspireret fusions køkken. Her er du sikret en madoplevelse, som du ikke finder noget andet sted i landet. Yutaka er placeret i hjertet af Herning i det hyggelige Fonnesbechgade.

Huset Poulsen

Huset Poulsen er et levende hus, som består af Cafe Poulsen og restaurant Poulsen 1ste. Huset Poulsen er familieejet og -drevet.

Ristorante Ravello

Ejerne af Ristorante Ravello er det dansk/italienske par Salvatore og Kirsten De Gregorio. Salvatore er oprindeligt fra den lille by Sorrento i nærheden af Napoli i Syditalien, medens Kirsten er opvokset lokalt i Herning.

Se alt

Top-hoteller i centrum

Book en overnatning på én af byens hoteller og nyd en lille getaway. 

Best Western Plus Hotel Eyde

Best Western Plus Hotel Eyde er et privatejet hotel med en lang og stolt historie baseret på varme, personlig service og en helt unik atmosfære. Derfor tør vi godt garantere en unik og særlig hoteloplevelse, hvad enten du er her på gennemfart, i forretningsøjemed, eller for at nyde en afsl...

Hotel DGI-Huset Herning

Velkommen til Hotel DGI Huset Herning Nemt, bekvemt og fyldt med muligheder... Det 3-stjernede Hotel DGI Huset Herning er, med 152 værelser fordelt på 132 dobbeltværelser og 20 singleværelser, Herning og omegns største. Indretningen er stilren og smart med et look, der spejler Vandku...

Scandic Regina Herning, Mødested

Velkommen til Scandic Regina Herning. Hotellet har en hyggelig og afslappet atmosfære, hvor der er plads til alle, store som små. Scandic Regina har netop gennemgået en omfattende renovering, og kan nu kan byde vores gæster velkommen i nye og moderne omgivelser.

Se alt

Se eventkalender

Foto: Theis Poulsen