Blå Mandag i Herning

Information til dig, der skal på Blå Mandag i Herning

Foto: VisitHerning

Skal du eller din konfirmand på Blå Mandag i Herning? Vi har samlet en række vigtige og praktiske informationer, som forbereder jer til dagen. Vi glæder os til at tage imod jer alle konfirmander til en sjov og sikker dag.

Corona-retningslinjer
Blå Mandags programmet gennemføres som planlagt - men med fuldt fokus på gældende Corona retningslinjer. Dette betyder at der hos vores samarbejdspartnere vil være en række forskellige tiltag for at beskytte mod smittespredning. Hos Nordisk Films Biografer sidder konfirmanderne eksempelvis sammen to og to med et sæde imellem og i Baboon City er der rigtig mange kvadratmeter at fordele sig på, god plads mellem spiseområderne, hvor I spiser klassevis, ligesom der ikke er åbent for andre end konfirmander denne dag. Generelt vil der på dagen være masser af håndsprit og synlige skilte med information om at holde afstand. Vi anbefaler at konfirmanderne også har en lille flaske håndsprit med i lommen eller tasken på dagen.

Vi opfordrer til og forventer at alle overholder lokale retningslinjer på dagen og følger Sundhedsstyrelsens råd:
- Vask dine hænder tit eller brug håndsprit
- Host eller nys i dit ærme - ikke i dine hænder
- Undgå håndtryk, kindkys og kram - begræns den fysiske kontakt
-Hold afstand og bed andre tage hensyn

Shuttlebus med mundbind
Det er et krav at bære mundbind i kollektiv transport i Danmark. VisitHerning udleverer derfor CE godkendte mundbind, når I skal køre med shuttlebus til Blå Mandag i Herning. Mundbindet skal bæres af alle konfirmander og forældre, mens I transporteres i shuttlebusserne. Vi vil desuden inddele og placere jer i busserne, så I sidder sammen skole-/gruppevis. Vær derfor opmærksom på afgangstidspunktet for lige netop jeres klasse i det medsendte program for dagen.

Armbånd
Alle konfirmander og forældre skal bære de per post fremsendte Blå Mandags armbånd hele dagen til Blå Mandag i Herning. Det BLÅ armbånd er til konfirmander, mens det GULE armbånd er til forældre. Armbåndet er jeres adgangsbillet til hele dagens program med aktiviteter, frokost, Baboon City osv. Armbåndet tåler vand og kan derfor også bæres i DGI Huset Herning – Vandkulturhuset.

Parkering
I Herning City anbefaler vi at I parkerer i parkeringskælderen ved DGI Huset på Kousgaards Plads, ved banegården eller ved Føtex. Husk at være opmærksom på tidsfrister, eller vælg en langtidsparkeringsplads. På dette kort kan I se, hvor der er ledige parkeringspladser. Læs mere om parkering for busser og personbiler ved HerningCentret her. Hos Baboon City er der gratis parkeringsmuligheder lige uden for døren.

Kort over byen
I kan finde et kort over Herning direkte på Google Maps her. Her kan I se, hvor de forskellige aktiviteter finder sted med adresser og rutevejledninger, hvis I har behov for det. I klikker blot på hvert enkelt sted på Google Maps kortet og herefter på ikonet for ”Rutevejledning”.

Forælderkaffe
De forældre, der har købt en forælderpakke via VisitHerning kan frit hente en kop almindelig kaffe hos udvalgte samarbejdspartnere. Vis forælderarmbåndet ved afhentning. Forælderkaffe fås følgende steder: Kvicklys Café i herningCentret, DGI Huset Herning, Nordisk Film Biografer og Baboon City.

Videooptagelser den 7. september
Til Blå Mandag i Herning vil der den 7. september være en videofotograf til stede, som vil filme på dagen. Video og fotos fra dagen bliver benyttet til information og markedsføring af Blå Mandag i Herning. Da der udelukkende er tale om panorerende billeder af grupper af konfirmander i ikke-udstillende situationer, benyttes billederne til ovenstående formål uden foregående samtykke. Dog er det naturligvis muligt at frabede sig at være med på videooptagelser eller fotos, eller bede om at få fjernet specifikke billeder eller video fra fx VisitHernings hjemmeside, hvis man ikke ønsker at blive vist der. I begge tilfælde, kontakt mig venligst på mt@visitherning.com.

Spørgsmål til og på dagen
VisitHerning er til stede i herningCentret i området ved indgang B fra klokken 10 – 11 på dagen, hvis I skulle have spørgsmål. Vi står desuden klar ved shuttlebusserne og på udvalgte steder i løbet af dagen. Opstår der spørgsmål undervejs på dagen, kan I ringe til VisitHernings kontor på 96 27 22 22.