Bestilling og pris

Datoerne for Blå Mandag i Herning 2020 offentliggøres her på siden i efteråret 2019.

Pris for konfirmander

Konfirmandpakke - kr 595,-per person

Konfirmandpakken indeholder frokost, aftensmad, adgang til aktiviteter (se programmet) og transport i bus i løbet af dagen. Konfirmanderne får et adgangsgivende armbånd på ved ankomsten til Herning.

Der betales et depositum ved tilmelding på kr. 500,- pr. klasse.
Endelig tilmelding og betaling skal ske senest 6 uger før arrangementsdato. 
Obs: Der skal vælges frokost ved tilmeldingen - se frokostmulighederne her.

Pris for forældre
Forældrepakke – kr. 250,-  pr. person.

Frokostmenu og aftenmenu er inkluderet i forældrepakken, ligesom en kaffe til forældrene på udvalgte steder. Der udleveres armbånd til de forældre der har købt forældrepakken.
Det er frivilligt om forældre vil købe forældrepakken.

TILKØB

Shuttlebus til/fra Herning Banegård

Der er mulighed for tilkøb af shuttlebus for både konfirmander og forældre fra Herning Banegård til herningCentret (hvor dagens aktiviteter starter) og retur fra Baboon City til Herning Banegård (hvor dagens aktiviteter slutter) til kr. 30,- per person per vej.

Shuttlebus for forældre
I pakkeprisen for konfirmander er transport i busser fra de forskellige steder i løbet af dagen
(herningCentret – Herning City - Baboon City). Dette gælder ikke for forældrepakken (men kan tilkøbes til kr. 20,- pr. person). 

Morgenmad

Der er mulighed for at bestille en morgenmadspose fra Kvicklys bager bestående af et smurt rundstykke og en juice til kr. 15,-. Morgenmadsposen udleveres ved ankomsten til herningCentret.

Del denne side

Kontakt

Kontakt Mette Thuesen, VisitHerning for yderligere information på tlf. 9627 2228 eller via mail på mt@visitherning.com

Billeder og video af Blå Mandag i Herning

Vi vil så gerne forevige Blå Mandag i Herning med billeder og små videoer. Billederne vil I konfirmander og forældre kunne se på vores Facebook side – Blå Mandag Herning og på vores Instagram – blåmandagiherning.  

Billeder og video anvendes udelukkende til at markedsføre kommende Blå Mandags arrangementer i Herning af VisitHerning. Således kan kommende konfirmander få et lille indblik i, hvilken fantastisk Blå Mandag de kan forvente sig i Herning.   

Ønsker du et billede fjernet? Kontakt venligst Mette Thuesen på mail mt@visitherning.com

Blå Mandag Herning

Blå Mandag 2020

Hold din Blå Mandag i Herning, hvor der er fokus på sammenhold, tryghed og fede oplevelser. I Herning flyver dagen afsted med shopping, bio, vandland, segway og meget mere.