9 gode råd til forældre med børn, der skal på Blå Mandag

I Herning vil vi gerne skabe en Blå Mandag med masser af gode oplevelser i trygge rammer. Efter en højtidelig og festlig fejring af konfirmationen, glæder de unge mennesker sig til en spændende Blå Mandag sammen med kammeraterne. En dag, der består af sjove aktiviteter og fællesskab med resten af klassen.

Derfor har vi lavet 9 gode råd til dig som forælder, så du kan være med til at gøre dagen god og uforglemmelig for dit barn og resten af klassen.  

9 gode råd til forældre med børn på Blå Mandag

  • Start dagen ud med at spise morgenmad sammen med kammeraterne. Dette er en hyggelig måde at starte dagen på. Måske har du plads til hele flokken derhjemme? Alternativt kan I som noget nyt bestille en morgenmadspose fra Kvicklys bager, bestående af et smurt rundstykke og en juice til kr. 15,-. Morgenmadsposen udleveres ved ankomsten til herningCentret.
  • Spørg ind til dit barns planer og læs programmet igennem, så du også ved, hvad der skal ske.
  • Få afstemt hvor mange penge, der må tages med og/eller hæves.
  • Forklar, at det er vigtigt altid at følges med vennerne og at ingen skal gå alene.
  • Fortæl dit barn, om du har behov for at følge med i dagen og dermed gerne vil modtage snaps og sms´er.
  • Snak med dit barn om alkohol. Det er ikke en god ide at drikke alkohol på Blå Mandag. Det hænger ikke sammen med de mange aktiviteter eller målet om en hyggelig og uformel dag. Vi forventer og oplever heldigvis, at både børn og forældre bakker op om denne nul-alkohol-politik på Blå Mandag i Herning.
  • Lav en lukket facebookgruppe til konfirmander og forældre. På den måde kan I let dele praktiske informationer, som fx telefonliste med alle numre på konfirmanderne og forældrene, ligesom I kan lægge programmet online i gruppen. En lukket facebookgruppe giver jer desuden også mulighed for at dele billeder og opdateringer fra dagen med hinanden på en lidt mere privat facon.
  • Meld dig som én af de forældre, der skal med på Blå Mandag og følg med i baggrunden, så børnene får en tryg dag. Vi anbefaler min. 1 voksen pr. 10 konfirmander. Der er mulighed for at tilkøbe en forældrepakke, der indeholder frokost og aftensmad, samt fri kaffe hos udvalgte samarbejdspartnere. 
  • Udpeg en overordnet koordinator for dagen i forældregruppen. Aftal tidspunkt og sted for aflevering og afhentning af dit barn med resten af forældregruppen. 

Del denne side

Kontakt

Kontakt Mette Thuesen, VisitHerning for yderligere information på tlf. 9627 2228 eller via mail på mt@visitherning.com 

Blå Mandag Herning

Blå Mandag 2020

Hold din Blå Mandag i Herning, hvor der er fokus på sammenhold, tryghed og fede oplevelser. I Herning flyver dagen afsted med shopping, bio, vandland, segway og meget mere.