7 gode råd til dig, der skal på Blå Mandag

Din konfirmation skal fejres!

Ikke bare af din familie, men også sammen med dine klassekammerater på Blå Mandag. Din Blå Mandag skal gerne blive en spændende og mindeværdig dag. Derfor har vi lavet 7 gode råd til dig:

  • Få den bedste start på dagen med fælles morgenmad hos en fra klassen, hvor I alle samles. Ellers kan I tilkøbe en lækker brunchbuffet i herningCentret. Der er plads til hele klassen og forældregruppen. Fælles morgenmad sikrer en hyggelig morgen inden det for alvor går løs.
  • Husk at tage din mobil med, så du kan tage en masse snaps og gem billederne, så har du nogle minder at se tilbage på fra din Blå Mandag. Pas godt på din mobiltelefon, så du ikke mister den undervejs. Du kan evt. dele dine billeder på Instagram under hashtagget #blåmandagherning – ligesom du kan se andres billeder under dette hashtag. VisitHerning foreviger selvfølgelig også jeres dag og deler billeder på facebooksiden Blå Mandag Herning.
  • Formentligt får du en del penge i konfirmationsgave. Men du behøver ikke at tage alle dine kontanter med. Du kan også bruge hævekort eller Mobilepay, når du shopper rundt i byens butikker. Det er mere sikkert.
  • Overvej om du skal lade dine dyre konfirmationsgaver blive derhjemme, som fx ur og smykker. Vær opmærksom på at du passer godt på dine ting og penge.
  • Pas godt på hinanden. Husk ingen skal gå alene på denne fornøjelige dag, hvor I skal fejre hinanden og at I er blevet konfirmeret sammen. Så hold øje med hinanden og gør dit til, at alle fra klassen får en god og sjov dag.
  • Selvom du er kommet i de voksnes rækker, er du stadig for ung til alkohol. Alkohol og Blå Mandag er en virkelig dårlig kombi. Det passer hverken til dagens formål eller til de mange sjove aktiviteter. Og heldigvis plejer konfirmander på Blå Mandag i Herning godt at kunne forstå, hvorfor alkohol er et no-go  
  • Nyd dagen sammen med dine klassekammerater. Det bliver en dag, du kommer til at huske resten af livet. 

Del denne side

Kontakt

Kontakt Mette Thuesen, VisitHerning for yderligere information på tlf. 9627 2228 eller via mail på mt@visitherning.com 

Blå Mandag Herning

Blå Mandag 2020

Hold din Blå Mandag i Herning, hvor der er fokus på sammenhold, tryghed og fede oplevelser. I Herning flyver dagen afsted med shopping, bio, vandland, segway og meget mere.