Herning Bibliotekerne

Herning Bibliotekerne er for hele familien. Tjek e-mail, læs dagens avis, køb en kop kaffe eller tag børnene med på opdagelse i børnebiblioteket. 

Herning Bibliotekerne består af et hovedbibliotek og fem lokalbiblioteker. Bibliotekets primære mål er at være kommunens åbne møde-, debat-, oplevelses- og læringssted med fri og lige adgang for enhver til alle tilbud i både det fysiske og det virtuelle bibliotek.

På biblioteket er det muligt at låne bøger, musik og film, læse nyeste avis og gå på opdagelse i en lang række digitale services. Hver uge afvikler biblioteket en række aktiviteter, udstillinger og arrangementer for både børn og voksne. Vi har et stort klubtilbud og ugentlige kurser indenfor IT og digital selvbetjening.

Biblioteket er også steder, du kan besøge, hvis du vil låne en PC eller hvis du har brug for en studieplads. Her kan du booke en bibliotekar og få hjælp til at finde materiale til dit næste projekt eller skoleopgave.

På alle bibliotekerne i Herning kommune forefindes trådløst netværk. Alle med et gyldigt ID og et sygesikringskort kan få et lånerkort til biblioteket. Med et lånerkort kan alle bibliotekets mange online services tilgås.

Du kan finde mere om bibliotekets ydelser på bibliotekets website, hvor du også kan søge, reservere og forny dine lån i Biblioteksbasen, du kan søge gratis i en række elektroniske tidsskrifter og databaser og hente inspiration til læsning, se lokalhistoriske fotos, film og meget mere.

Vær opmærksom på, at der i nogle perioder af åbningstiden ikke er personale, men er derimod selvbetjent. Se mere om åbningstider på bibilotekets hjemmeside: www.herningbib.dk.

Åbningstider / Tidspunkter

01/01/2018 - 31/12/2019 Mandag - Torsdag 08:00 - 21:00
01/01/2018 - 31/12/2019 Fredag - Søndag 08:00 - 17:00

Del denne side

Opdateret af:

VisitHerning mail@visitherning.com
 

Kontakt

Adresse

Østergade 8
7400 Herning

Telefon

+45 96288800

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 8.977069
Latitude : 56.136