Anders Matthesen - Anden 25

ANDERS "ANDEN" MATTHESEN FEJRER SIT 25-ÅRS JUBILÆUM MED MEGA-SHOW TIL NÆSTE ÅR
 

Hvor befandt du dig, da mennesket landede på månen? Hvad lavede du mens Berlinmuren faldt? Hvor var du da Danmark vandt EM i fodbold? Who cares?! Det helt store spørgsmål må være: Hvor skal DU være når Anden fejrer sit 25-Års jubilæum som komiker? Svaret er: Jyske Bank Boxen.
 
Anders ”Anden” Matthesen startede sin karriere i 1993 på de små ydmyge klubscener. 25 år er gået og syv store oneman-shows er det blevet til – plus det løse. Nu har Anden lagt i ovnen til det absolut største, festligste og mest spektakulære comedy-show på dansk jord nogensinde. Med showet ”25” skaber Anders Matthesen for første gang et arena-show i megaklassen med plads til 14.000 publikummer.
 
En drøm for Anders Matthesen
Det har længe været en drøm for Anders Matthesen at lave et show i stor målestok.
- ”Jeg har syslet med tanken om at lave et rigtigt ”stadion-show” gennem de sidste 15 år. Et show med store armbevægelser og godt med raketter og flødeskum og hvor alt kan ske. Nu er der den helt rigtige anledning, og jeg føler mig mere klar end nogensinde før”, udtaler han.
 
Show med STORT
Så hvad kommer showet til at indeholde? Anders Matthesen har ikke for vane at spolere overraskelsen eller snakke for meget om hvad der skal ske. Men han vil gerne sige noget om hvad der IKKE skal ske:
- ”Der bliver ikke tale om teater eller foredrag eller store refleksioner over livet. Det bliver ikke et navlepillende show, gennemsyret af røde tråde og dramaturgi.
Vi snakker SHOW denne gang – i den helt store stil og med fuld smadder på fra start til slut.”
 
Publikum skal altså finde rysleren og festhatten frem og ikke gøre sig forhåbninger om at få NOGET som helst med hjem… ud over champagne på tøjet, konfetti i håret og ondt i kæber og mavemuskler. Det bliver uden tvivl den hidtil største oplevelse for såvel gamle som nye Matthesen-fans og modsat tidligere, vil festen være hurtigt overstået. Alt krudtet vil blive brændt af på kun to byer.

Profil på Anders Matthesen:
Efter et kvart århundrede på små og store standup-scener har Anders Matthesen for længst etableret sig som en af landets mest populære komikere. Hans syvende og seneste show, ”Shhh”, solgte over 130.000 billetter, og blandt hans tidligere shows finder man bl.a. ”Tal for dig selv”, ”Anden på Coke?”, ”Anders Matthesen - vender tilbage…” og ”Anders”, som alle blev store anmelder- og publikumssucceser.
 
Foruden standup har Anders Matthesen også skabt sig et markant navn inden for film, radio og tv takket være filmsucceserne ”Terkel i knibe” og ”Sorte kugler”, en lang række bidrag til P3s Børneradio samt den prisvindende julekalender ”Jul på Vesterbro”.
 
Han har udgivet to rapalbums, ”Soevnloes” og ”Villa Peakstate”, ligesom han har gjort sig som skuespiller på de skrå brædder – som Dirch Passer i ”Kjeld og Dirch” på Nørrebro Teater og i den stærkt roste titelrolle som Simon Spies i Nikolaj Cederholms populære musical ”Simon”, der blev opført på Østre Gasværk Teater.

 

STED
Jyske Bank Boxen
Kaj Zartows Vej 7
7400 Herning

 

TID
Torsdag 1. november 2018 kl. 19.30

 

GARDEROBE
Der er bemandet garderobe i Foyeren i Jyske Bank Boxen

 

ARRANGØR
CALUT

 

Åbningstider / Tidspunkter

01/11/2018 - 01/11/2018 Torsdag 19:30

Del denne side

Opdateret af:

VisitHerning mail@visitherning.com
 

Kontakt

Adresse

Kaj Zartows Vej 7
7400 Herning

Telefon

+4599269926

Fakta

  • Type

    • StandUp
    • Show

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 8.9519155025482
Latitude : 56.118404910517