Marcus & Martinus

KONCERTEN ER UDSOLGT

Marcus & Martinus, et af tidens største teenageacts og skandinavisk popfænomen, har udsolgt arenaer over hele Norden. Danmark er ingen undtagelse, når det kommer til udsolgte huse og begejstrede fans. De udsolgte nemlig på meget kort tid Jyske Bank Boxen ved deres sidste besøg, og vi håber, at endnu flere fans nu kan få mulighed for at opleve deres idoler, når Marcus & Martinus kommer tilbage til Herning i februar.

Fans har spekuleret i månedsvis, og for nyligt annoncerede Marcus & Martinus endelig offentliggørelsesdatoen for deres nye album ”Moments” som udkommer 17. november.
Den første single "Make You Believe In Love" kan du høre nedenfor!

- ”Moments” handler ikke om at se sig tilbage, men om nuet. Den handler om alle de øjeblikke, vi oplever på denne fantastiske rejse. Det er som at leve i et eventyr fuld af øjeblikke, fortæller Marcus og Martinus tilføjer:

- Det er ikke kun, når vi spiller i kæmpe arenaer foran tusinder af fans, men for eksempel også min brors latter, når jeg fortæller en joke og de oplevelser, vi har sammen, når vi rejser. De øjeblikke, når vi møder vores fans og ser deres glade ansigter. Vi håber at få mange flere af den slags øjeblikke næste år.

”Moments” handler derudover om at vokse op – både personligt og musikalsk. På det kommende album udvider Marcus & Martinus deres musikalske univers og udforsker flere musikalske udtryk. Gennem arbejdet med nogle af branchens mest kreative og innovative sangskrivere og producere, beviser Marcus & Martinus, at de er på vej til at blive en dominerede faktor indenfor popmusik.

Singlen ”Make You Believe In Love”, er produceret af Red One – en af de mest succesfulde producere i verden, der har haft globale hits med superstjerner som Lady Gaga, Jason Derulo, One Direction, Nicki Minaj, Jennifer Lopez og Pitbull:

- Jeg prøver altid at skrive positive sange, der får mennesker verden rundt til at føle sig godt tilpas. Og denne her er ingen undtagelse, det er en fejring af kærlighed!, siger Red One om sangen. 

Marcus & Martinus er blevet ekstremt populære på de sociale medier med mere end 1 million følgere på Instagram, 2,9 millioner fans på Musical.ly og mere end en million subscribers på YouTube/Vevo.

OBS: Golden Circle er ståplads (aldersgrænse til ståplads)
Af sikkerhedsmæssige årsager er der ingen adgang for børn under 12 år på ståpladserne på gulvet heller ikke i følgeskab med en voksen. Dette vil også stå på billetterne. Du kan blive bedt om at vise legitimation ved indgangen.

TID
Fredag 9. februar 2018 
Dørene åbner kl. 18.00
Koncerten starter kl. 20.00


STED
Jyske Bank Boxen 
Kaj Zartows Vej 7
7400 Herning 

Website
www.livenation.dk

Bemærk
Højden på Upper Level er mellem 12 - 17 meter fra gulvniveau

Golden Circle er ståplads (aldersgrænse til ståplads)
Af sikkerhedsmæssige årsager er der ingen adgang for børn under 12 år på ståpladserne på gulvet heller ikke i følgeskab med en voksen. Dette vil også stå på billetterne. Du kan blive bedt om at vise legitimation ved indgangen.

Garderobe
Der er bemandet garderobe i Foyeren i Jyske Bank Boxen

Arrangør
Live Nation

BUS

BYBUS TIL JYSKE BANK BOXEN
Kør med linje 4A fra bybusterminalen til MCH Messecenter Herning, eller ekstra busserne på linje 4A fra Herning Station Perron 7 til Jyske Bank Boxen. Ekstra busser kører før og efter koncerten / showet.

Find alle buskøreplaner på midttrafik.dk 

TOG

Se togtider på rejseplanen.dk
Se oplysninger om priser og billetter på mitarriva.dk og dsb.dk

TAXA

Herning Taxa bestilles på tlf.: 9712 0777

Q&A

 • Må man overnatte ved Jyske Bank Boxen?  
  SVAR: Nej.
 • Fra hvornår må man stille sig i kø foran Jyske Bank Boxen?  
  SVAR: Først fra om morgenen kl 08.00 på koncertdagen. Vi opfordrer dog til at man først ankommer op til at dørene åbner.
 • Er der toiletter udenfor?  
  SVAR: Ja.
 • Laves der kø-system?  
  SVAR: ja - Live Nation opstiller et kø-system med hegn. Live Nation laver dog ikke noget nummer-system ligesom de ikke blander sig i om det nummer-system fansene selv måtte lave, bliver overholdt.
 • Må man medbringe mad og drikke i Jyske Bank Boxen?  
  SVAR: Nej ikke indenfor (så snart billetter er scannet), der vil være mulighed for at købe mad og drikke.
 • Vil der være forældreparkering udenfor Jyske Bank Boxen?  
  SVAR: Ja, der vil til denne koncert være venteområde. Her vil det være muligt for forældre / chauffører til koncertgæsterne at vente mens koncerten finder sted.
 • Må man medbringe bannere, gaver, bamser osv.?  
  SVAR: Nej.
 • Må man medbringe mobiltelefon med kamera?  
  SVAR: Ja.
 • Må man medbringe kamera generelt?  
  SVAR: Ja, man må medbringe et kamera der ikke er større end det kan ligge i en bukselomme (ligesom telefonen kan), men IKKE medbringe et kamera som kan forveksles med professionelt udstyr - aftagelige objektiver, spejlrefleks osv.
 • Kan man købe merchandise før og efter koncerten?  
  SVAR: Ja.
 • Må man medbringe IPad?  
  SVAR: Nej.
 • Må man lave fan-projekt?  
  SVAR: Ja, dog må der kun medbringes noget i A4 størrelse papir. Og så er der givet særlig tilladelse til at medbringe én ballon per mand, som dog først må pustes op inde ved din plads. Der bliver IKKE givet tilladelse til at benytte mikrofon fra scenen eller andet, så detaljerne omkring hvornår ballonerne skal pustes op, må I fans selv aftale i seperate fangrupper.
 • Må man medbringe glowsticks, laser pointers osv.?  
  SVAR: Nej.
 • Må man medbringe selfie-stang?
  SVAR: Nej.

Åbningstider

09/02/2018 - 09/02/2018 Fredag 20:00

Del denne side

Opdateret af:

VisitHerning mail@visitherning.com
 

Kontakt

Adresse

Kaj Zartows Vej 7
7400 Herning

Telefon

+4599269926

Fakta

 • Type

  • Musik
  • For børn

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 8.9519155025482
Latitude : 56.118404910517