Mad og drikke

I Herning og omegn venter der dig mange lækre smagsoplevelser. Vi har stemningsfyldte caféer og restauranter i midtbyen, der bare venter på at forkæle dig med deres specialiteter. 

Der er mad i alle prisklasser fra den dyre og udsøgte gourmetoplevelse til den prisvenlige, sprøde og dejligt mættende pizza.

Svampede og friskbagte kager finder du på byens caféer, hvor du kan skylle chokoladesmagen ned med en lækker kop kaffe.

Centralt placeret

I Herning finder du et bredt udvalg af caféer og restauranter. De fleste af byens restauranter er placeret tæt på gågaden og banegården på Østergade og Bredgade.

Inspireret af Amalfikysten og den frodige Campania egn, byder Ristorante Ravello i Østergade på mad og vin fra det Syditalienske landkøkken.

På Torvet kan du besøge Brødrene Prices nye restaurant, der serverer traditionel mad med friske råvarer fra lokalområdet. Restauranten ligger i det smukke palæ, som blev opført i 1911 af Herning Hede- og Diskontobank, efter tegninger af arkitekt Rudolf Frimodt Clausen.  

Mad og drikke i Herning

Restauranter og caféer

Forkæl dig selv efter en lang arbejdsdag med et glas rødvin og en god bøf på en af restauranterne i Herning. Har du veninderne med på shoppingtur i city, så smut forbi en af byens caféer og få en varm kop cacao med flødeskum.

Download app'en VisitHerning

Download VisitHerning App'en

Download vores gratis VisitHerning App og ha' altid informationerne lige ved hånden. 

Jydepotten

Shopping i city og center

Herning City og herningCentret har tilsammen mere end 275 butikker og 4050 gratis parkeringspladser, så der er mange grunde til at købe dagligvarer og shoppe tøj, sko, kunst m.m. i Herning. 

Book dit ophold online

I bookingboksen her til højre kan du søge på det ophold du gerne vil have, og herefter booke online. Nemt og hurtigt.

I Herning finder du et stort udvalg af overnatningsmuligheder, hvad enten du er til luksus eller hjemlig hygge.

Vi har både campingpladser, Bed & Breakfast, hostels, ferielejligheder, kroer samt hoteller.

Herning har mange store events, messer, koncerter og udstillinger året rundt, og overnatning i byen er populært ved disse arrangementer. Book derfor overnatning i god tid, så du er sikker på at få en seng i byen.

Brunch i Herning

Brunch

En god morgen starter med en solid og lækker morgenmad. Kom ud af fjererne om søndagen og spis en velsmagende brunch i Herning