Jul i Herning 2017

Så nærmer den søde juletid sig og butikkerne bugner af julelys og hygge. Gør dine indkøb i Herning City eller herningCentret, som begge er pyntet smukt op til jul, og som har mange juleaktiviteter gennem hele måneden.

Det store juletræ på Torvet i Herning bliver tændt søndag d. 3. december 2017 kl. 16.00. Er der sne på jorden kan du også pakke din bobslæde eller kælk under armen og tag en smut forbi Knudmosebjerget - Herning's største kælkebakke.

God jul

Juleshopping i Herning City

Besøg hjertet af Herning og shop i de mere end 175 butikker, nyd en lækker middag i midtbyens 50 caféer og restauranter og oplev de mange smukke julelys i gaderne. 

Jul i herningCentret

Juleshopping i herningCentret

herningCentret er meget mere end shopping, og består af 80 butikker, hvor du kan købe alt, du behøver i hverdagen - lige fra dagligvarer til den lille luksus. Centret er vært for mange spændende events.

Herning Kirke

Julekoncerter

Oplev de smukkeste julekoncerter i egnens mange kirker, Fermaten, Huset No7 m.fl. Du kan bl.a. opleve MidtVest Pigekor, Anne Linnet, Herning Kirkes Drengekor og Sct. Clemens Drengekor

Julehandel i Herning

Julehandel

Alt til Jul

Jul i Danmark

Jul i Danmark

Følg VisitDenmarks guide til julens mange markeder og andre hyggelige juleevents og få inspiratioin til juleoplevelser for alle og i alle dele af landet.